Aanbevelingen

Ski verhuur met 10% korting

Bij Sportshop Riedlsberger ontvangt u 10% korting op de huur van uw ski’s.

Lees meer

U kunt bij de sportshop terecht voor ski’s, skischoenen, snowboard,etc. In de vakantiewoning treft U de kortings formulieren aan. De sportshop is op korte reisafstand van de vakantie woning!

www.rsleogang.com

Skischool Deisenberger

Ski les door gecertificeerde ski instructeurs voor beginners, gevorderde en kinderen.

Lees meer

Op de site van de ski school kunt u zich al aanmelden voor de ski klassen! U kunt  online uw skilessen boeken, dus niet op de drukke aankomstdag in de rij staan.

www.skideisenberger.at

Telefoon: 0043 (0) 6583 7100 of 7200

Mail: board@skideisenberger.at

Bikepark Leogang

Bikepark voor alle bikers, jong en oud, beginner of ver gevorderd.

Lees meer

Sinds het begin van Bikepark Leogang, geopend in 2001 is dit bikepark een van de hoogst aangeschreven bikeparks van Europa. Door het grote aanbod van routes is het een gecertificeerd bikepark van “Kona Groove approved Bikepark”. Er zijn maar 11 van dit soort bikeparken op de hele wereld. Bike parken van Whistler in Canada tot aan Bukovel in de Oekraine zijn van een zeer hoog niveau.

Leogang – Het Bike Paradijs voor iedereen!

Het bikepark in Leogang is een bikepark voor alle bikers, jong en oud, beginner of ver gevorderd. Alles wat je wilt ontdekken vind je in de mountainbike tours, downhill tracks in en rond Leogang.

De 8 persoons stoeltjes lift brengt alle bikers naar de start van het park met een aantal trails naar het dal.

Löwen Alpin Card

Met de Löwen Alpin Card krijg je op diverse plaatsen in Leogang en Saalfelden korting.

Lees meer

Met de Löwen Alpin Card krijg je op diverse plaatsen in Leogang en Saalfelden korting op diverse attracties en openbare gelegenheden. Je herkent de deelnemers aan het Löwen Alpin Card logo.

Met de Lowin Alpin card kunt u van de natuur, cultuur en veel meer andere aanbiedingen gebruik maken. Er zijn veel Lowin Alpin partners welke U kunt herkennen aan het Lowin Alpin logo.

 • Dagelijks een berg en dal rit met de Asitz babelbaan Leogang, of de liften in Saalbach Hinterglemm. U mag U mountainbike meenemen.
 • Dagelijks onbegrenst berg en dalritten met de kabelbaan van de Biberg, niet inbegrepen de Zomer rodelbaan.
 • Dagelijks vrije entree in de zwembaden van Leogang/Sonnrain, Saalfelden/Obstmarkt en het zwembad Ritzensee.
 • Wekelijks gratis bergwandelingen met een gids in Leogang en Saalfelden van juni tot September.
 • Wekelijks kinderprogramma van “Sale” zoals einen Tag auf der Alm” van juni tot september.
 • Een Wandertaxigutschein over een afstand van 14 km. of 2 ritten van 5 km. in de gemeenten Saalfelden en Leogang. Tijden 8 – 11.30 en 13 – 19 uur. Stöckl +43(0)6583-7579 – Hans Hörl +43(0)6583-8542 – Bachmaier +43(0)6582-71732
 • 30 % Greenfee korting op de Golfclub Gut Brandlhof.
 • Diverse kortingen op musea en andere aktiviteiten!

Geocoaching

In en om Leogang zijn enorm veel Geocaches te vinden.

Lees meer

De vakantiewoning is dan ook ideaal te gebruiken als HQ om te gaan geocachen. In een straal van 20 km om de woning vind u meer dan 500 caches, in verschillende tereinen waarvan sommige makkelijk te vinden zijn en somige erg moeilijk.

Instructie video geocaching

Iemand verstopt op een bijzondere plaats, meestal in de natuur, een waterdichte doos met daarin een logboek, en verder evt. een aantal leuke voorwerpen (om te ruilen) en soms ook een wegwerpcamera.

Kijk op deze site om caches in de buurt te vinden en om meer te leren over Geocaching.

Skigebied Leogang

Het bekende Skicircus in Saalbach Hinterglemm Leogang.

Lees meer

Dit fantastische skigebied ligt tussen 1003 en 2200 meter. In totaal heeft het gebeid meer dan 200 km geprepareerde pistes en 55 liften. 

 • Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang
 • Het skigebied ligt tussen 1003 en 2200 meter
 • Totaal 200 km geprepareerde pistes
 • Kinderopvang, kinderskischool, kinderweidje, kinderopvang
 • 55 liften
 • Skien tot in het dal, in diverse categorien (blauw 90 km- rood 95 km – zwart 15 km)
 • Op alle pistes is een sneeuw canon aanwezig
 • HOT-SPOTS, bv. moguls, fun-parks, reuzen, slalom and carving race piste

 

Ski liften in Leogang:

Hier vind u alle informatie over de liften en weer in Leogang en omgeving. 

De plaatselijke VVV in Leogang:

Hier vindt u alle informatie over het dorp, brochures en activiteiten in de buurt.

Mikey’s bike adventures

Na aanschaf van je eerste mountainbike lonkt het avontuur.

Lees meer

Net als bij elke sport is het belangrijk een degelijke basis te leggen. Op een relaxte manier perfectioneert Mikey je vaardigheden. Je wordt bewuster gemaakt van de juiste afstelling van je bike, het terrein en jezelf. Hierdoor krijg je een verfijnde techniek met meer inzicht, waardoor het biken nog gaver wordt en je minder snel vermoeid raakt.

Dus kijk welke training er bij jou past en schrijf je in!

Mikey’s Bike Adventures organiseert professionele Mountainbike trainingen in binnen- en buitenland. Startende en (ver)gevorderde bikers weet Mikey te verrassen. Door Limburgs heuvelland, Belgische Ardennen of nog ruiger terrein. Voor elk niveau bestaat er een aangepaste training. Niveaus volgen elkaar op zodat je je grenzen steeds verder kunt verleggen in X-country, freeride en downhill.

Tevens is er voor de gevorderde biker een Bike Camp aan het Gardameer en om je bike in Topconditie te houden is er een echte Workshop.

www.mikeysbikeadventures.com

Flying Fox XXL

Beleef de snelste en langste afdaling van Europa. 130 meter hoog en 140 km/h.

Lees meer

The Flying Fox XXL is 1.600 meter lang en een potentiële topsnelheid van 130 km / h van een van de
snelste en langste staal zip-lijnen in de wereld. De hoogte op weg naar het dal is tot 140 meter en
garanties voor een onvergetelijk uitzicht op de bergen. Overigens, er kan niets mis gaande rem wordt automatisch geactiveerd.

http://www.flying-fox-xxl.at/de/

Hangar 7 Salzburg

Hangar 7 |Red Bull

Een grote verzameling aan Formule 1 wagens, helicopters, en vliegtuigen.

Lees meer

Het is ook een bijzondere belevenis. De directeur en oprichter van Red Bull is verantwoordelijk voor dit gebeuren. Op een hangar op de kleine luchthaven van Salzburg heeft deze Dietrich Mateschitz een grootse horecagelegenheid gemaakt. Op de begane grond word je netjes verwelkomt door o.a. stewardessen. Je reservering wordt gecheckt en vervolgens ben je vrij in dit enorme gebouw. Alles is van glas en stalen constructies, een belevenis om te zien.

Als je besluit eerst de tentoonstelling op de begane grond te bezoeken, zullen vooral mannen erg blij worden. Een grote verzameling aan motoren, Formule 1 wagens, helicopters, vliegtuigen en bijzondere vervoermiddelen staan letterlijk en figuurlijk in de spotlights. Je kunt hier rustig zelf rondlopen.

Op de tweede en derde verdieping vind je de restaurants. Het restaurant op de tweede verdieping is goed betaalbaar. Geheel in de traditie van Salzburg staan gezond eten, biologische ingrediënten en “nadenken over wat je eet” hoog in het vaandel. Je hebt de keuze uit drie uitgangspunten: Brainfood, Moodfood of Beautyfood. Alledrie de thema’s bestaan uit een driegangenmenu dat werkelijk voortreffelijk van smaak en ambiance is. De gerechten zijn heerlijk, zien er prachtig uit, de bediening is erg leuk en de sfeer is geweldig.

http://www.hangar-7.com/en/

Vakantie-Leogang
Huis / Haus / House Fitaniki
Sonnberg 45
A-5771 Leogang, Austria

info@vakantie-leogang.n
l